Bron: PZC.nl, 16-05-2016

VLISSINGEN – Het vierdaagse festival Cuisine Machine in de Vlissingse Machinefabriek was een groot succes met circa 18.000 bezoekers.

http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6019354.1463421423!/image/image.JPG_gen/derivatives/landscape_800_600/image-6019354.JPG

Dat concluderen organisatoren Louk Peperkamp, ook exploitant van de Timmerfabriek en Marco Evenhuis van Evenhuis Communicatie. “Dit is wel het beste evenement dat ik tot nu toe had”, zegt Peperkamp. “Dit laat zien wat de gemeente Vlissingen in handen heeft: die zoekt naar een exploitant voor miljoenen, maar maakt in de tussentijd dit soort mooie evenementen mogelijk.” Peperkamp en Evenhuis zetten er met ruim veertig foodtrucks en eetkramen, muziek, theater en kindervermaak een gevarieerde stadspicknick neer waar iedereen tevreden vandaan kwam.

Sprinkhanen

Inclusief de foodtruckers met scotch eggs uit Manchester en Franse tosti’s en Marokkaanse tajines uit Parijs en zelfs bij de sprinkhanenhamburgers. “Mensen proberen hier eerder iets met pootjes dan in Bergen op Zoom”, merkte Deventenaar Frank Kamsteeg. De gratis entree was reden voor veel mensen om de andere dag terug te komen. Dat kan weer in de nazomer: 23, 24 en 25 september gaat Cuisine Machine op herhaling.