Het idee om voedsel in te vriezen is al 3000 jaar oud en wordt tegenwoordig nog steeds volop gebruikt door mensen. Onhygiënische omstandigheden in groentewinkels en slagerijen is een groot gevaar voor de volksgezondheid en helaas nog altijd een realiteit. Gevallen van gastro-enteritis, voedselvergiftiging alsook voedselallergie zijn een dagelijks terugkerend verschijnsel in de media. Vanwege dergelijke onaangename omstandigheden en de lange houdbaarheid gaan meer en meer mensen over op het invriezen van voedsel. Vooral gedurende de lente is het aan te raden ingevroren groenten en organisch voedsel in te vriezen.

Laten we een aantal voordelen van Nochey diepvriesmaaltijden opsommen.
Hoge voedingswaarde: Voedingsdeskundigen en onderzoekers tonen aan dat etenswaren die onmiddelijk onder ideale omstandigheden ingevroren zijn een significant hogere voedingswaarde leveren dan niet ingevroren etenswaren. Vitaminen, proteïnen en mineralen blijven bewaard.
Ongelooflijk gemak: Zonder twijfel zijn Nochey diepvries producten en -maaltijden een geweldige aanwinst voor koks en consumenten. Consumenten kunnen gedurende het hele jaar kiezen uit een grote diversiteit Nochey diepvriesproducten en -maaltijden. Voor meer informatie over diepvriesmaaltijden, ga alsjeblieft naar Nochey.