Bron: De Stentor, 8-12-2015

WAGENINGEN/UTRECHT – De ‘Deventer’ burgers van gemalen meelwormen zijn dinsdag op de Wageningen Universiteit goed in de smaak gevallen. Zowel bij de studenten als bij Ron Nagtegaal, de plaatselijke chef van Cormet Campuscatering: “Ik vind de burger heel erg lekker. We hebben er een dikke tachtig verkocht.”

Nagtegaal vindt de pilot-proef met de Nochey burgers van het door Deventenaar Frank Kamsteeg gerunde Nochey zeker geslaagd. “Ik ga mijn positieve bevindingen neerleggen op ons hoofdkantoor en de directie moet daarna beslissen of we deze burgers vaker op ons menu gaan zetten.”

Voor Frank Kamsteeg is de uitkomst van dit beraad belangrijk, omdat Cormet op zo’n 200 onderwijsinstellingen actief is en ook aan bedrijfscatering doet. Maar hoe het besluit van de directie ook luidt; de positieve ervaring in Wageningen neemt niemand Kamsteeg meer af. “Het ging echt super. De studenten vonden de burgers heel lekker.” Naast fijngemalen meelwormen bevat de Nochey burger ook zwarte bonen, linzen en specerijen.